Futbol

Avcı, kaçan penaltıya dikkat çekti

16 Ocak 2021 Cumartesi 22:50 - Son Güncelleme 16 Ocak 2021 Cumartesi 22:57  |  Kaynak : AA, İHA

Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, "Penaltıyı değerlendirebilseydik oyun başka bir senaryoya gidecekti" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, Antalyaspor'un son haftalarda oyun formasyonunda yaptığı değişikliğe göre hazırlandıklarını söyledi. 

"Penaltıyı değerlendirebilseydik oyun başka bir senaryoya gidecekti" diyen Avcı, rakiplerinin 10 kişi kalınca direncinin arttığına dikkati çekti.

Avcı, ilk yarıda oyundan koptukları anlar olduğunu anlattı. İkinci yarıda ise girdiklerini pozisyonları değerlendiremediklerini ve final paslarını yapamadıklarını dile getiren Avcı, şunları kaydetti:

"Bazen ağır oynadık, bazen oyunu hızlandırdık. Gelgitleri olan bir oyun vardı. Maçın başında belki kazacaktık, sonra kaybederken son saniyede beraberliği yakaladık. Bu anlamda, takımın verdiği reaksiyon, mücadele isteği, bunu biraz daha planlı ve organizasyonlu bir şekilde yaparsak... Çünkü bu oyunları oynamamız lazım ama bunun için de rekabeti, oyuncu kalitesini, problem çözen durumu daha net şekilde oluşturmamız gerekiyor." 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz