Futbol

Avcı ve Buruk'tan 1-0 yorumu

21 Şubat 2015 Cumartesi 16:23 - Son Güncelleme 21 Şubat 2015 Cumartesi 16:33

Başakşehir-Gaziantepspor maçı sonrası teknik direktörler basının karşısına çıktı

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u tamamen kontrolü ellerinde tuttukları bir maçta yendiklerini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, 1-0 kazanarak Gaziantepspor'la aralarında puan farkını 8'e çıkardıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Ligin 21. haftasında ilk 6'nın içinde bulunmak ve Gaziantepspor'u bu yarışın biraz dışında bırakabilmek hedefimizdi. Oyun tamamen kontrolümüz altındaydı. Rahat kazanmamız gereken bir maçı sıkıntılı bitirdik. Çok pozisyon vermedik. Biz de fazla pozisyona giremedik. Çok basit top kayıplarımız oldu. Önemli olan kazanmaktı. Mutluyuz. Dört ile 6. sıra arasında yer bulmak için mücadele edeceğiz."

Buruk: "Duran topla kaybettik"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, fazla pozisyonun olmadığı bir maçı duran toptan yedikleri golle kaybettiklerini dile getirdi.

Buruk, takımların istediklerini sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Fazla pozisyon olmayan bir maçta duran toptan yediğimiz golle kaybettik. İki takım da istediğini sahaya yansıtamadı. Oyunun genelinde ise pek fazla pozisyona girilemedi. Tekrar toparlanıp Kasımpaşa maçına hazırlanacağız. İstanbul Başakşehir'i ve Abdullah hocayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz