Futbol

Avcı ve Çalımbay'dan beraberlik yorumu

24 Ocak 2015 Cumartesi 16:33 - Son Güncelleme 24 Ocak 2015 Cumartesi 16:40

Teknik direktörler, İstanbul Başakşehir-Mersin İdmanyurdu maçını yorumladı.

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ile 2-2 berabere kalan İstanbul Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, karşılaşmada bütün hücum organizasyonlarını denemelerine rağmen kazanamadıklarını söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Avcı, karşılaşmayla ilgili yaptıkları analizleri doğru bir şekilde sahaya yansıtmaya çalıştıklarını dile getirerek, "Belki 2-2'den sonra da kazanabilirdik. Oyunu son derece doğru oynamaya çalıştık. Her türlü hücum organizasyonunu denedik ama kazanamadık. İki kere mağlup duruma düşüp geri dönüş yapmak son derece önemliydi. Mücadeleli ve gollü bir maç oldu. İki takımı da tebrik ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Çalımbay: "Güzel bir maç oldu"

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, deplasmanda aldıkları bir puanın kendileri için önemli olduğunu söyledi. Karşılaşmanın çekişmeli ve zevkli geçtiğini belirten Çalımbay, şunları kaydetti:

"Her şeyden önce güzel bir maç oldu. Maçın hemen başında 1-0 öne geçerek önemli bir avantaj elde ettik ama kullanamadık. Son paslarda dikkatli değildik. İyi bir takımla oynadık. Maalesef konuştuğumuz şeylerden gol yedik ama oyundan kopmadık. Baktığımız zaman mükemmel bir lig maçı oldu. Bizim eksikliklerimizin de olması dezavantajdı. Onlar olsaydı buradan farklı çıkabilirdik. Yine de deplasmanda alınan bir puan iyi. Önemli olan bu istikrarı sonuna kadar korumak."

Konsolosluk temsilcileri de maçı izledi

İstanbul Başakşehir ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanan karşılaşmayı 25 ülkenin konsolosluk temsilcileri de izledi.

İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin'in davetlisi olan konsolosluk temsilcileri, karşılaşmayı protokol tribününde Başakşehir atkıları takarak takip etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz