Futbol

Avcı'dan övgü, Tütüneker'den özeleştiri

27 Aralık 2014 Cumartesi 19:17 - Son Güncelleme 27 Aralık 2014 Cumartesi 19:22

İstanbul Başakşehir-Kayseri Erciyesspor maçı sonrası teknik direktörler konuştu.

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 3-1 yendikleri karşılaşmada iyi bir performans sergilediklerini söyledi.

Avcı: "Oyunu genel olarak iyi oynadık"

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında Avcı, rakiplerini iyi analiz ettiklerini ve karşılaşmaya baskılı başladıklarını belirterek, "Maçta duran top, ana unsurlardan birisiydi. Duran toptan ilk golü bulduk. Golden sonra aslında oyunu koparabilirdik. İki net pozisyon yakaladık. Maç ilk yarı itibarıyla istediğimiz gibi gitti. İkinci yarının başında hiç alışık olmadığımız basit bir gol yedik. Yediğimiz golden sonra kısa süreli bir moral bozukluğu oldu. Yaptığımız hamlelerle tekrar bir dinamizm yakaladık ve peş peşe gelen goller bizi son derece mutlu etti. Oyunu genel olarak iyi oynadık, oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Abdullah Avcı, ligde 27 puana ulaştıklarını vurgulayarak, "Üç haftadır kendimizi konumlandırdığımız 4. sıraya tekrar sahip olmak bizi çok mutlu etti" ifadesini kullandı.

Tütüneker: "Memnun değiliz"

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise takımının sergilediği futboldan memnun kalmadığını söyledi.

Karşılaşmanın ilk yarısının kendileri için sıkıntılı geçtiğini anlatan Tütüneker, "İlk yarıda birinci bölge ile ikinci bölge arasında sıkışıp kaldık. Ne ileri çıkabildik, ne de atak yapabildik. Maçın bizim için en iyi bölümü, ikinci yarının başıydı. Golü bulduktan sonra biraz pas yapabildik. Golleri yan toplardan yedik. Yan toplarda büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bugün takımdan memnun değiliz. İyi top oynadığımızı da söyleyemeyiz. İstanbul Başakşehir'in galibiyeti hak ettiğini düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz