Futbol

Avrupa'dan gelen tekliflerden memnun

01 Temmuz 2014 Salı 13:02 - Son Güncelleme 01 Temmuz 2014 Salı 13:07

Edin Vişça, "Avrupa'daki takımlarının benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı İstanbul Başakşehir'in Boşnak futbolcusu Edin Vişça, Avrupa'nın büyük liglerinde mücadele eden bazı takımlardan gelen tekliflerin kendini memnun ettiğini söyledi.

Brezilya'da devam eden Dünya Kupası'ndan elendikten sonra Bosna Hersek'e dönen ve tatilini burada sürdüren Vişça, hakkındaki transfer iddialarını AA'ya değerlendirdi.

Vişça, özellikle İngiltere ve Almanya liglerinden gelen transfer tekliflerinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, ''Avrupa'nın en büyük liglerinde mücadele eden takımlarının benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor. Ancak, hala her şey Dünya Kupası'nın gölgesinde. Hala 'neden daha başarılı olamadığımız' için üzülüyorum. Nijerya'ya karşı daha iyi oynasaydık, daha çok şanslı olsaydık, hakem Edin Dzeko'nun bariz golünü verseydi, gruptan çıkabilirdik'' şeklinde konuştu.

Kendisiyle ilgilenen bazı kulüplerin yetkililerinin, formasını giydiği İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü yetkilileriyle iletişim kurduğunu kaydeden Vişça, konuyu uzun yıllardır birlikte çalıştığı ve tam güveninin olduğu insanlara bıraktığını ifade etti.

'Avcı ile çalışmaktan memnuniyet duyarım''

Vişça, gelen transfer tekliflerine rağmen, kariyerini İstanbul Başakşehir'de sürdürebileceğini de belirterek, ''Kulübümün büyük hırsları var. İstanbul Başakşehir, beni Türkiye'ye getiren Abdullah Avcı'yı yeniden teknik direktörlüğe getirdi. Bunlar benim için çok önemli. Büyük saygı duyduğum Abdullah Avcı ile yeniden çalışmaktan memnuniyet duyarım'' diye konuştu.

Vişça, yorucu bir sezonu memleketinde geçirdiğini, oruç ve ibadetle Ramazan ayını en güzel şekilde geçirmeye çalıştığını kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz