Futbol

Aybaba: “Herkese VAR da bize yok mu?”

12 Ağustos 2018 Pazar 00:27 - Son Güncelleme 12 Ağustos 2018 Pazar 14:35

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 2-1 kaybedilen Fenerbahçe maçının ardından konuştu. VAR sistemiyle ilgili olarak “Herkese VAR da bize yok mu?” diyen Aybaba, maçın olayının ise Barış Alıcı’nın oyundan çıkarken alkışlanmasının olduğunu söyledi. 

Spor Toto Süper Lig’in ilk maçında Fenerbahçe deplasmanında boy gösteren Bursaspor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılırken, Teknik Direktör Samet Aybaba, mücadelenin ardından soruları yanıtladı.

Karşılaşmayı değerlendirerek söze başlayan Aybaba, “2 senedir travma atlatan bir takımız. Son 2 sezonu çok kötü geçirdi bizim takımımız. Yenilenmeye ihtiyacımız vardı. Bunu hızlı şekilde yapmaya çalıştık ama bu kadarını yaptık. Yeniden yapılanmada birçok takviyeye ihtiyaç oluyor. Altyapıdaki oyuncuların kapasitesini yükseltmeye çalışıyoruz. Oyuncularım mücadele örneği gösterdi. Hızlı hücumu çok iyi yaptılar. Biraz şansımız olsaydı maçı kazanabilirdik. Bir ışık gördük. Bursaspor ileride bu ışığı yayarak lige damga vurabilir” diye konuştu.

“Bence maçın olayı, Barış’ın oyundan çıktığında bütün tribünlerin alkışlaması"

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Barış Alıcı’ya değinerek sözlerini sürdüren Aybaba, “Bence maçın olayı, Barış’ın oyundan çıktığında bütün tribünlerin alkışlaması. Benim 25 senedir beklediğim şeydi bu. Bizim 25 senede yapamadığımızı Avro1 haftada yaptı maalesef” dedi.

“Yılın yorumu şöyle olacak, herkese VAR da bize yok mu?”

Transfer yapacaklarının altını çizen tecrübeli teknik adam, “Lima hiç santrfor oynamamıştı. Necid de uzun zamandır bizimle çalışmıyordu. Stancu sakatlanınca oynadı. Hücum hattında 3 oyuncuya ihtiyacımız var ve kısa sürede temaslarımız sonuçlanacak. Daha iyi bir takım haline geleceğiz” ifadelerini kullanırken, VAR sistemiyle ilgili düşüncesini ise “Yılın yorumu şöyle olacak, herkese VAR da bize yok mu?” diyerek açıkladı.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz