Futbol

Aybaba'ya büyük tepki

17 Aralık 2013 Salı 18:41 - Son Güncelleme 17 Aralık 2013 Salı 18:42

Beşiktaş yönetimi, Aybaba'nın Manuel Fernandes hakkındaki sözlerini yalanladı.

Beşiktaş Kulübü, Medical Park Antalyaspor'u çalıştıran eski teknik direktörleri Samet Aybaba'nın, Portekizli futbolcu Manuel Fernandes'le ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesindeki açıklamada, Aybaba'nın basın yoluyla yaptığı açıklamaların üzüntüyle karşılandığı belirtilerek, "Eski teknik direktörümüz, 2012-2013 sezonu boyunca futbolcumuz Manuel Fernades'in oyun planı içerisinde vazgeçilmezi olduğunu ifade etmiş ve 27 Süper Lig maçında kendisine forma vermiştir. Eski teknik direktörümüz Aybaba'nın açıklamalarında iddia ettiği gibi 2012-2013 sezonu içerisinde bu futbolcumuzla yolların ayrılması gerektiğine dair herhangi bir raporu yoktur" ifadelerine yer verildi.

Aybaba'nın görev süresi boyunca transfer görüşmesi yapmaya yetkili olmadığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kulübümüzde futbolcu transferlerinin ve transfer görüşmelerinin futbol komitesi tarafından gerçekleştirildiği ortadayken, Aybaba'nın açıklamalarında belirttiği transfer görüşmelerini hangi yetkiyle yapmış olduğu merak konusudur. Bir başka kulüple sözleşmesi devam eden bir futbolcuyla kulübünün bilgisi dışında yapılmış bir transfer görüşmesi iddiasının futbolun etik kuralları çerçevesinde bir yanlış anlaşılma olarak değerlendirileceğini ummaktayız. Beşiktaş'ın ekmeğini yemiş, kaptanlık yapmış kişilerin zor günlerde puslu havaları kişisel hesaplarını ortaya dökmek için fırsat biliyor olmalarını kamuoyunun ve tüm Beşiktaşlıların takdirine bırakıyoruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz