Futbol

Aydın Yılmaz ameliyat oldu

23 Ocak 2014 Perşembe 14:32 - Son Güncelleme 23 Ocak 2014 Perşembe 14:38

"Kırığı sabitlendi ve bağ yaralanmasına yönelik onarım gerçekleştirildi."

Galatasaray'ın, Ziraat Türkiye Kupası'nda Elazığspor ile yaptığı maçta sol ayak bileği kırılan ve bağında da yırtık meydana gelen Aydın Yılmaz, ameliyat oldu.

Aydın Yılmaz'ın ameliyat edildiğihastanede basın mensuplarına açıklamada bulunan Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, operasyonun başarılı geçtiğini belirterek, "Kırığı sabitlendi. Her iki tarafta çoklu bağ yaralanması vardı. Ona yönelik bir onarım gerçekleştirildi. Son derece güzel bir ameliyat oldu" dedi.

Aydın'ın bu sezon sahalara dönmesinin mümkün olmadığı anlatan İnce, şunları kaydetti:

"Süre vermekten hoşlanmıyorum. Kırığın bir kaynama süresi var. Bunun iyileşmesi için belli bir süre gerekiyor. Daha sonra belli bir standart rehabilitasyon programımız var. Bu sezon içinde geri dönmesi mümkün değil. Önümüzdeki sezon için olabilecek en kısa sürede aramızda olacak. Burada 5-6 aylık sürelerden bahsetmek gerekir. Öyle 3-5 haftalık bir süreç değil. Tedavisinin ardından önümüzdeki sezon aramızda olacağını düşünüyorum."

Yener İnce, Aydın Yılmaz'ın bileğinde kırığın yanı sıra çıkık da olduğunu anlatarak, bu nedenle geri dönüş sürecinin biraz daha uzayabileceğini vurguladı.

Ameliyata katılan Op. Dr. Selim Muğrabi ise sarı-kırmızılı futbolcunun tedavi sürecinin uzun süreceğini dile getirerek, "Yapmış olduğumuz ameliyatla Aydın beyin kırığını ve bağlarını tamir ettik. Uzun soluklu bir tedavi süreci olacak. Hastamızı bekleyen bir fizik tedavi süreci var. Hastamızın bu sezon oynaması artık mümkün değil. Gelecek sezon için gerekli hazırlıkları yapacağız" diye konuştu.

Etiketler : Aydın Yılmaz
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz