Futbol

Aykut Kocaman ve milli takım iddiaları

19 Haziran 2016 Pazar 14:16 - Son Güncelleme 19 Haziran 2016 Pazar 11:22

Atiker Konyaspor'un kulüp başkanı Ahmet Şan'dan açıklama geldi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor'un kulüp başkanı Ahmet Şan, ulusal ve yerel medyada çıkan "Aykut Kocaman milli takıma gidebilir." şeklinde hiçbir açıklamasının olmadığını belirtti.

Ahmet Şan, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) zor bir süreçten geçtiğini ve herkese düşen görevin sonuna kadar millilerin yanında yer almak olduğunu vurgulayarak, "İşte böylesine hassas bir dönemde bir basın mensubunun teknik direktörümüz Aykut Kocaman'ın sözleşmesi ile ilgili sorduğu soruya 'Aykut hoca milli takıma gidebilir.' şeklinde hiçbir beyanım olmadığı gibi tarafımdan böyle bir söz ima dahi edilmemiştir." ifadelerini kullandı.

Şan, iki sezondur Konya'da yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftarların son derece uyum içinde ortaya koyduğu performansın, spor kamuoyunun yakın takibinde olduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:

"Hatta birçok futbol kulübü artık Konyaspor'u örnek almaktadır. Atiker Konyaspor gibi teknik direktöre endeksli sistem takımlarında, teknik direktör değişiklikleri birçok sıkıntıyı beraberinde getirir. Daha bu ekiple camiamız için yapacak çok işimiz var. Bütün unsurlarıyla örnek bir sistem takımı oluşturma süreci devam ederken, böyle bir gelişme Konyaspor camiası tarafından uygun görülemez. Kelime oyunlarıyla tarafların karşı karşıya getirilerek suni krizler çıkarılmasını doğru bulmuyoruz. Bu vesileyle Konya'dan Fransa'ya gönderdiğimiz milli takımımıza bir kez daha başarılar diliyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz