Futbol

Aziz Yıldırım'a teşekkür mektubu

11 Eylül 2015 Cuma 15:23 - Son Güncelleme 11 Eylül 2015 Cuma 15:27

Louis Diamond ve ailesi, Aziz Yıldırım'a teşekkür mektubu gönderdi.

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin van Persie'nin çocuk hayranı Louis Diamond ve ailesi, kendilerini İstanbul'da misafir eden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a teşekkür mektubu gönderdi.

Van Persie'nin Manchester United'dan sarı-lacivertlilere transferi sonrası sosyal medyada yayınlanan videosu ile büyük ilgi toplayan Louis Diamond'ı Aziz Yıldırım, ailesiyle Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'la oynadığı maça davet etmişti.

Eskişehirspor karşılaşmasını tribünden izleyen ve Hollandalı futbolcuyla tanışma fırsatı bulan Louis Diamond adına ailesi, Aziz Yıldırım'a teşekkür mektubu yolladı.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu'nun konuğu olarak Antalya'da da bir hafta tatil yapan Diamond ailesi, Louis adına gönderdiği mektupta şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Aziz Yıldırım, ailem ve ben, kulübünüzün cömert daveti ve yeni yıldız futbolcunuzla tanışma fırsatı sağladığınız için teşekkür ederiz. Orada çok özel vakit geçirdik ve Fenerbahçe taraftarını ömür boyu hatırlayacağız. Bu hayali gerçekleştirdiğiniz için milyonca kez teşekkür ederiz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz