Futbol

Aziz Yıldırım'dan olay sözler!

03 Kasım 2013 Pazar 19:13 - Son Güncelleme 03 Kasım 2013 Pazar 21:31

"Seçim kongresi yapmadık, amaç 3 Temmuz’un hesaplaşmasıydı’"

Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'na tekrar seçilen Aziz Yıldırım, "Bu seçim gerçek Fenerbahçelilerle günlük Fenerbahçelilerin yarışmasıydı. Bu sezon tüm branşlarda şampiyon olup tarih yazacağız." diye konuştu.

Ülker Sport Arena'da dün başlayan ve bugün yapılan oylamayla sona eren Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'da oy kullanan 9380 üyenin 6821'nin oyunu alarak yeniden başkan seçilen Aziz Yıldırım, teşekkür konuşmasında ağır sözler söyledi.

6821 üyenin oyunu aldıktan sonra tekrar başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım, yaptığı konuşmada, "Bugün bu seçim 3 Temmuz'da yapılanların hesaplaşmasıydı." diyerek, şunları söyledi:

"Günlük yaşayanlar ile gerçek Fenerbahçelilerin yarışmasıydı. Fenerbahçe'ye ihanet edenlerle Fenerbahçe için mücadale edenlerin karşılaştığı seçimdi. Son sözümüz Fenerbahçe diyenlerin, gerektiğinde hapis yatanların mücadelesiydi.

Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu 2011 sezonunda Ankaragücü maçında Trabzon'a karşı çalışanların karşı listede olduğu bir mücadele yaşadık. Utanmadan buraya geldiler. Bu kişiler gerçek Fenerbahçeli ise buraya gelmemeleri gerekirdi. Onlar günlük yaşayan Fenerbahçeliler idi. Biz hepimiz Fenerbahçe için varız. Biz Fenerbahçe'nin neferleriyiz. Biz Fenerbahçe'yi çocuklarımıza cumhuriyet ilkeleri doğrultusunda teslim edeceğiz. Biz her branşta çıkıp yeniden şampiyon olacağız. Yarın yine şike yapacak demesinler. Bu sezon tarih yazacağız."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz