Futbol

Bakkal ile 3. galibiyet

09 Nisan 2016 Cumartesi 13:14 - Son Güncelleme 09 Nisan 2016 Cumartesi 10:59

Medicana Sivasspor, Mesut Bakkal ile üçüncü galibiyetini aldı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'da, Gaziantepspor deplasmanından alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren kırmızı-beyazlı ekipte, zorlu Gaziantepspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönülmesi moralleri yerine getirdi.

Bu sezon ligde deplasmanda oynadığı 15 karşılaşmanın 11'ini kaybeden, 2'sinden beraberlikle ayrılan Medicana Sivasspor, Gençlerbirliği'nin ardından dış sahadaki ikinci galibiyetini Gaziantepspor karşısında elde etti.

Kırmızı-beyazlılar, deplasmanda oynadığı maçlarda 10 kez fileleri havalandırırken, kalesinde ise 25 gol gördü.

Bakkal ile 3. galibiyet

Medicana Sivasspor, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde Süper Lig'de bu sezonki 3. galibiyetini aldı.

Kırmızı-beyazlı ekipte teknik direktör Okan Buruk ile yolların ayrılmasının ardından ligin 21. haftasında göreve getirilen Mesut Bakkal, Medicana Sivasspor'un başında ligde çıktığı 8 karşılaşmanın üçünde taraftarın yüzünü güldürdü.

Medicana Sivasspor, Bakkal yönetiminde Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Gaziantepspor karşılaşmalarını kazanırken, Antalyaspor ile berabere kaldı, Torku Konyaspor, Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ve Bursaspor'a mağlup oldu.

Medicana Sivasspor, ligde kalan haftalarda Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe'yi sahasında konuk edecek, Medipol Başakşehir ve Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak.

''Hayata dönüş''

Mesut Bakkal, ligde dün deplasmanda Gaziantepspor'a karşı aldıkları 1-0'lık galibiyetin kendileri için hayata dönüş anlamını taşıdığını söyledi.

Ligin 29. haftasında sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayan Medicana Sivasspor'da Bakkal, kulüp tesislerindeki antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Mesut Bakkal, ligde geçen hafta Bursaspor'a 2-1 yenildikleri maçın ardından şehirde ve takımda "Bittik, tükendik, bu iş olmuyor gibi" olumsuz bir havanın oluştuğuna dikkati çekti.

Bu havayı hiç kabullenmediğini dile getiren Bakkal, şöyle konuştu:

"Bu takım oynadığı maçların çoğunu kazanmayı hak etmişti. İyi oynuyorduk. 'Bu oyunun karşılığını alamıyoruz ama inşallah alırız' diyordum. Gaziantep'te belki çok iyi oynamadık, vasatın üzerine çıkamadık ama çok akıllıca oynayıp pozisyon vermedik. Kaleci Setkus'un kurtardığı top dışında pozisyon da vermedik. Gaziantepspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımıza da söyledim. Bunun arkasında durmamız lazım. Bu galibiyet bizim için bir nefes alma, bir hayata dönüş."

Bakkal, bundan sonra da galibiyetlerin arkasının gelmesini beklediklerini ve gelecek hafta Beşiktaş ile yapacakları maçın çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Şehrin bize destek vereceğine inanıyorum. Yenilmeyecek takım yok." dedi.

Beşiktaş maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan kırmızı-beyazlı ekipte, Gaziantepspor karşılaşmasında ilk 11'de forma giyen oyuncular antrenmanı koşuyla tamamladı. Diğer oyuncular ise topla çalışmalar gerçekleştirdi. İdmana, sakatlığı nedeniyle uzun süre formasından uzak kalan Jeronimo Barrales de katıldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz