Futbol

Bakkal ve Avcı ne dedi?

18 Ekim 2014 Cumartesi 16:29 - Son Güncelleme 18 Ekim 2014 Cumartesi 16:33

Torku Konya ve Başakşehir'in teknik adamları berabere biten maçı değerlendirdi.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir ile 0-0 berabere kaldıkları maça ilişkin, "Bu kadar vasat oyuncunun olduğu bir yerde aldığımız sonucu küçümsememem gerekiyor" dedi.

Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi başlamadıkları maçı iyi bitiremediklerini söyledi.

Rakibin daha net pozisyonları olduğunu belirten Bakkal, "Maçın geneline baktığımızda fazla bir üretkenliğimiz yoktu. Rakibe oynamaları için alan verdik. Vasat oynayan oyuncu sayısı çok fazlaydı. Verdiğimiz pozisyonlara baktığımız zaman sonucun iyi olduğunu söyleyebilirim. Takımım bu şekildeki pozisyonları verecek ancak en azından bu kadar vasat oynamayacak. Ben bunu kabul edemiyorum. Devre arasında da söyledim. Oyuncularımdan en azından kişilikle oynamalarını istedim. Bu kadar vasat oyuncunun olduğu bir yerde aldığımız sonucu küçümsememem gerekiyor. Ancak hatalarımızı bulacağız" diye konuştu.

Alexander Hleb'in oyundaki performansına ilişkin bir soruya da Bakkal, "Hleb, çok net söylüyorum bizim için çok önemli. İnanılmaz bir derecede beklentimiz var. Kötü oynadığı söylenebilir ancak istediğimiz oyuncu grubuyla oynayamadık. Sakatlarımız var. Hleb şu aralar kötü ancak bugün takımın genelinde hepimiz kötüydük" ifadelerini kullandı.

İstanbul Başakşehir cephesi

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da Torku Konyaspor'un yeni stadında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Torku Konyaspor'un iyi transferler yaparak çıtasını yükselttiğini vurgulayan Avcı, "Oynadığı oyunları sonuca yansıtamayan, bugün çıkış noktası arayan, rakibe karşı her türlü oyunu deneyen bir Torku Konyaspor vardı. Maçtan önceki analizlerimizde bunları tespit ettik. Buna uygun olarak bizde belli bir plan ve strateji üzerinde hazırlandık" dedi.

Avcı, oyunun ilk 20 dakikasında Hleb'in buluştuğu pozisyonlara cevap veremediklerini ifade ederek, Taçtan gelen pozisyonlarda kalemizde tehlikeler yaşadık. Sonraki bölümlerde rakibi uzun topa iterek düşen topları kazanarak hücum organizasyonları geliştirmeye başladık. 6-7 tane net pozisyona girdik. Bu maçta kazanarak ligde varlığımızı hissettirmek istiyorduk. Oynanılan oyun beni tatmin etti. Deplasmanda alınan 1 puan önemlidir ama bu kadar kaçan pozisyonlar karşısında galip gelemediğimiz için üzüldük" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz