Futbol

Bakkal'ın güveni tam

05 Nisan 2016 Salı 19:36 - Son Güncelleme 05 Nisan 2016 Salı 16:38

Mesut Bakkal: "Beklentilerin biraz altında kaldığımızın farkındayız"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ligde kalan 7 haftada maçlar kazanarak bulundukları kötü durumdan kurtulmak istediklerini belirtti.

Bakkal, takımın son haftalardaki maç performansından memnun olduğunu kaydederek, "Bu üretkenliğin ve coşkunun devam etmesi gerekiyor. Göreve geldiğim günden bu yana, takım olarak beklentilerin biraz altında kaldığımızın farkındayız." dedi.

Dik durup ligde yollarına devam etmek istediklerini dile getiren Bakkal, şunları söyledi:

"Herkesin, inanan veya inanmayan insanların yanımızda olmaları, bizi kesinlikle başarıya götürecektir. Henüz oynanmamış 7 maçın kötü sonuçlarına katlanmak, bence ihanettir. Bu enerjiyle Gaziantep'e giderek çok daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum. İnşallah maçtan sonra yine, 'gol kaçırdık, olmadı' dememek adına, herkesin bizden dualarını eksik etmemelerini istiyorum. Buna ihtiyacımız var. Devam etmemiz gerektiğini biliyoruz. Yönetimin inanılmaz bir desteği var. Ben, bu durumun bir yerden dönebileceği ve iyi şeylerin olabileceği inancıyla, takımıma güvendiğimi söylüyorum."

Kesinlikle ciddiyeti elden bırakmayan ve kötü düşünce içine girmeyen bir oyuncu grubuna sahip olduğunu aktaran tecrübeli teknik adam, "Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu ortamda inanılmaz bir mücadele veriyorlar. Bu durum tersine dönecek. Ben buna yürekten inanıyorum. Belki taraftarı üzüyor, bekledikleri sonuçları alamıyoruz ama zaten çok sıkıntılı bir ortamda geldik. En azından şansımızın var olduğunu bilerek devam edeceğiz. Herkesten anlayış bekliyorum. Daha 7 maçımız var." diye konuştu.

Öte yandan, Medicana Sivasspor, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, sakatlığı bulunan John Boye salonda çalıştı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz