Futbol

Balotelli: Başkan ile aynı karakterdeyiz

14 Temmuz 2021 Çarşamba 16:22 - Son Güncelleme 14 Temmuz 2021 Çarşamba 16:26  |  Kaynak : TRT SPOR

Adana Demirspor'un yeni transferi Mario Balotelli, kulübün sosyal medya kanalına açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor'un kadrosuna kattığı Mario Balotelli, kulübün sosyal medya kanalına demeç verdi.

İtalyan yıldız, keyifli bir süreç geçirdiğini belirterek, “Gerçekten geldiğim için çok mutluyum. Transfer süreci de güzel ve keyifli gerçekleşti. Kampa yeni katıldım. Şu an bütün oyuncuları tanımaya çalışıyorum. İyi bir ekip olduğunu hissediyorum. Burada olduğum için çok mutluyum.” dedi.

Transfer süreci hakkında bilgi veren Balotelli, “İlk olarak menajerim tarafından teklifi öğrendim. Sonra başkanımız ile görüşmemiz oldu. Daha önce Türkiye’den pek çok transfer teklifi almıştım fakat başkanla görüştükten sonra benzer karakterlerde olduğumuzu fark ettim.” sözlerini kullandı.

"Stadyuma gelin"

Kendisi hakkındaki düşünceleri yorumlayan Balotelli, “Ben kendimi normal bir insan olarak görüyorum. Bu ‘deli’ ibaresi bana gazeteler ve medya tarafından yapıştırılmış bir damga. Futbolcuların genelde asker gibi yaşamalarını istiyorlar fakat ben eğlenmeyi seviyorum. Bazen futbolun dışına çıkabiliyorum. Ben kendimi normal bir insan olarak görüyorum. Taraftarlarımıza da şunu söyleyeyim; Normal bir insanım ama kazanmayı çok istiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yıldız futbolcu, son olarak taraftarlara "Stadyuma gelin" çağrısında bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz