Futbol

Barry Douglas, İngiltere'ye transfer oldu

01 Temmuz 2017 Cumartesi 17:43 - Son Güncelleme 01 Temmuz 2017 Cumartesi 17:46

Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un 27 yaşındaki İskoç futbolcusu Barry Douglas, İngiltere Championship takımlarından Wolverhampton Wanderers'a transfer oldu.

Atiker Konyaspor konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi:

Lech Poznan takımından transfer ettiğimiz futbolcumuz Barry Douglas İngiltere Championship Ligi ekiplerinden Wolverhampton Wanderers ile anlaşmıştır.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Barry Douglas ailevi nedenleri öne sürerek Wolverhampton’a gideceğini ısrarla belirtmiş ancak İngiliz kulübünün futbolcumuz için önerdiği teklif yönetim kurulumuz tarafından kabul görmemişti. 

Sezonun bitmesinin ardından konu yine gündeme gelmiş ve Douglas, eşinin yoğun ısrarı nedeniyle İngiliz kulübü Wolverhampton’a transfer olmak istediğini bir kez daha yönetim kurulumuza bildirmiştir. Kulübümüz Barry Douglas’ı Konya’da tutabilmek için bütün imkanlarını seferber etmiştir. Ancak Douglas, eşiyle birlikte İngiltere’de olmak istediğini beyan ederek bu transferin önünü açmıştır. Bu çerçevede İngiliz kulübü ile yaptığımız görüşmeler, Atiker Konyaspor’umuzun şartlarının yerine getirilmesinin ardından bugün itibariyle sonuçlanmış, futbolcumuzun Wolverhampton’a transferi gerçekleşmiştir. 

Barry Douglas’a kulübümüze hizmetleri ve katkıları için teşekkür ediyor bundan sonraki futbol hayatında kendisine başarılar diliyoruz. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz