Futbol

Başakşehir Avrupa aşkına!

22 Mart 2015 Pazar 15:47 - Son Güncelleme 22 Mart 2015 Pazar 15:48

Avcı: "Avrupa kupasına katılma hedefimiz adına kazanmak önemliydi"

 İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 3-1 yenerek önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, iyi bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, "Rakibimiz son haftalarda çok formdaydı. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Top bizdeyken bloklar arasına oyuncularımızı buluşturmak istedik. Zaman zaman bunu yapabildik. İlk yarı ağır bir görüntümüz vardı. İkinci yarı zaman zaman devreye girdik. Oyuna sonradan giren oyuncularımız Doka ve Mehmet iyi katkı verdi. Son 6 dakikada 3 gol bularak kazanmak güzel oldu. Avrupa kupasına katılma hedefimiz adına kazanmak önemliydi. Çok önemli bir eşik döndük. Çıktığımız yol güzel bir yol" ifadelerini kullandı.

Maçın 84. dakikasında attıkları beraberlik golünden sonra daha coşkulu oynadıklarını vurgulayan Avcı, "Beraberlik golünden sonra özel oyuncu ayağı devreye girdi. Doka çok güzel goller attı. Özellikle ikinci golü çok güzeldi. İki haftadır oyuna giren oyuncularımızın katkı sağlaması bizim ne kadar iyi bir takım olduğumuzun ve adaletli forma şansı verdiğimizin göstergesidir" dedi..

Avcı, milli takımlara 8 futbolcu verdiklerini hatırlatarak, "Bunlardan 4'ü yerli 4'ü yabancı. İki oyuncumuz A Milli Takım'a gidiyor. Mahmut Tekdemir bizim altyapımızdan yetişen bir oyuncu. Fatih hocaya teşekkür ediyorum. Eskiden orada çalışmış biri olarak milli takımımıza eleme maçlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz