Futbol

Başakşehir Avrupa için

08 Mayıs 2015 Cuma 14:13 - Son Güncelleme 08 Mayıs 2015 Cuma 14:16

İstanbul Başakşehir, Balıkesir deplasmanında 3 puan için mücadele edecek

İstanbul Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 9 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Balıkesirspor'la karşı karşıya gelecek.

Balıkesir Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçta, hakem Özgür Yankaya görev yapacak.

Ligde son 2 haftada bir yenilgi ve bir beraberlik alan İstanbul Başakşehir, Balıkesirspor deplasmanından 3 puanla ayrılarak galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor.

Avrupa kupalarına katılmak için mücadele eden lacivert-turunculular, geride kalan 29 haftada aldığı 12 galibiyet, 12 beraberlik ve 5 yenilgiyle 48 puan topladı ve son 5 haftaya dördüncü sırada girdi.

Ligin son sırasında yer alan Balıkesirspor ise İstanbul Başakşehir'i yenerek, kümede kalma umutlarını son 4 haftaya taşımayı amaçlıyor.

Ligde 4 haftadır galip gelemeyen Balıkesirspor, İstanbul ekibi karşısında hafta içinde kadro dışı bırakılan Okan Alkan ve Hasan Hatipoğlu'nun yanı sıra yolların ayrıldığı Venezuellalı Ronald Vargas ve Portekizli Vitor Gomes'ten yoksun mücadele edecek.

Balıkesirspor, ligin geride kalan 29 haftasında 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 17 yenilgiyle 20 puan topladı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçı İstanbul Başakşehir, Semih Şentürk'ün attığı golle 1-0 kazanmıştı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz