Futbol

Başakşehir'in kırmızı kart beklentisi

23 Eylül 2019 Pazartesi 22:58 - Son Güncelleme 23 Eylül 2019 Pazartesi 23:58

Süper Lig'in 5. hafta maçında deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Medipol Başakşehir'in futbolcuları ve teknik heyeti, ilk yarının uzatmalarında yaşanan bir pozisyonda hakeme uzun süre itiraz etti.

Karşılaşmada ilk yarının son anında Medipol Başakşehir'in geliştirdiği atakta hakem Suat Arslanboğa'nın verdiği karar, konuk takımdan yoğun itiraz gördü.

Maçın 45+1. dakikasında ani gelişen atakta ceza sahasına hareketlenen Guldbrandsen, savunma oyuncusu Douglas ile girdiği ikili mücadele sonucunda yerde kaldı. Hakem Suat Arslanboğa, pozisyonun ardından Beşiktaş lehine faul kararı verdi. Medipol Başakşehir'in teknik heyet ve futbolcuları, pozisyonda Douglas'ın faul yaptığını ve bariz gol şansını engellediğini öne sürerek siyah-beyazlı futbolcunun kırmızı kart görmesi gerektiği yönünde itiraz etti.

Bu pozisyonun ardından Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasına başvurmadan ilk yarıyı bitiren hakemin etrafında toplanan turuncu-lacivertliler itirazlarını sürdürdü.

Hakem Suat Arslanboğa, itirazlar nedeniyle konuk takımdan İrfan Can Kahveci ile yedek kulübesinden Uğur Uçar ve yardımcı antrenör Stjepan Tomas'a sarı kart gösterdi.

 

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz