Futbol

Başkent'te zorlu randevu

05 Şubat 2021 Cuma 13:19 - Son Güncelleme 05 Şubat 2021 Cuma 13:37  |  Kaynak : TRT SPOR

Süper Lig'in 24. haftasında MKE Ankaragücü, sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Bu mücadele, TRT Radyo 1'den naklen yayınlanacak.

Süper Lig'in 24. haftasında MKE Ankaragücü, sahasında Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek.

Eryaman Stadyumu'nda, pazar günü saat 16:00'da başlayacak karşılaşmanın hakemi Burak Şeker olacak.

İç Anadolu'nun iki köklü ekinin kapışmasını, TRT Radyo 1 ve trtspor.com.tr'den canlı olarak takip edebilirsiniz.

Ankaragücü tehlikeden kurtulmak istiyor

Ligde son 6 maçının 5'ini kaybeden ev sahibi MKE Ankaragücü, küme düşme korkusu taşıyan ekipler arasında yer alıyor. 18 puanla 20. sırada bulunan başkent temsilcisi, son galibiyetini 1-0'lık skorla Kasımpaşa karşısında elde etmişti.

Bu sezon elde ettiği 5 galibiyetin 4'ünü Eryaman Stadyumu'nda hanesine yazdıran ekip, yıllardır olduğu gibi yine hareketli bir transfer dönemi geçirdi. Sarı-lacivertliler, 2018-2019 ve 2019-2020 sezonlarında ikinci devrede formunu artırmayı başarmıştı.

Sivasspor kazanmayı özledi

Demir Grup Sivasspor, son 9 maçında yalnızca bir kez sahadan galip ayrılabildi. Mücadelelerini ağırlıklı olarak berabere noktalayan Rıza Çalımbay'ın öğrencileri, deplasmanlarda da 5 maçtır galip gelemiyor.

Geçen sezonu ilk 4 içinde bitiren kırmızı-beyazlılar, bu yıl topladıkları 25 puanla 14. sıraya konumlandılar. Düşme hattıyla arasında 4 puan bulunan ekip, alacağı bir galibiyetle yeniden yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

İki ekip arasında, ligin üçüncü haftasında oynanan karşılaşma 0-0 sonuçlanmıştı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz