Futbol

Başvurular sona eriyor!

29 Nisan 2015 Çarşamba 12:48 - Son Güncelleme 29 Nisan 2015 Çarşamba 12:56

G.Saray'da seçimli olağan genel kurulda adaylık süresi doluyor.

Galatasaray Kulübü'nde mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulda başkan adaylığı için başvurular 30 Nisan Perşembe günü sona eriyor.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, 16 Mayıs Cumartesi, çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 23 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olağan genel kurulda, kulüp başkanlığına aday olabilmek için seçimin yapılacağı genel kurula katılma hakkına sahip en az 100 üyenin, adaylık başvurusunda bulunacak kişiyi divan başkanlığına önermesi gerekiyor.

Başkan adayları, aday listelerine dahil ettikleri yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu, sicil kurulu üye ve yedeklerinin isimlerini ve öz geçmişlerini en geç seçim genel kurulu birinci toplantı tarihinden 15 gün önce saat 18.00'e kadar imza karşılığında divan kurulu başkanlığına verecek.

Belirtilen bilgi ve belgeleri 30 Nisan Perşembe günü saat 18.00'e kadar divan kurulu başkanlığına vermeyenler aday olamayacak.

Sarı-kırmızılı kulüpte şu ana kadar mevcut yöneticilerden Dursun Özbek'in yanı sıra Ahmet Özdoğan, Turgay Kıran ve Mustafa Cengiz başkanlık için adaylığını açıkladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz