Futbol

Batalla'dan "Vatandaşlık" açıklaması

11 Ekim 2013 Cuma 15:33 - Son Güncelleme 11 Ekim 2013 Cuma 17:35

Kulüp istedikten sonra bunu yapmakta bir sakınca görmem.

Bursasporlu futbolcu Pablo Martin Batalla, "Henüz Türk vatandaşı olmak için erken. Bitirmemiz gereken bir süre var. Kulüp de böyle isterse ve benim bu şekilde davranmam yardımcı olacaksa bunu yapmakta bir sakınca görmem" dedi.

Arjantinli oyuncu, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüple sözleşmesini yenilediği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Bursaspor forması giymekten memnuniyet duyduğunu dile getiren Batalla, "Bursa'ya geldiğimden bu yana buraya duyduğum sempati, ailemin burada çok rahat olması, burada çok rahat bir şekilde yaşıyor olmam, buranın değerini artıran ve beni buralı hissettiren şeyler" değerlendirmesinde bulundu.

Ligde, maç kadrosunda bulunacak yabancı oyuncu sayısının 2014-2015 sezonunda 5'e düşürüleceğini hatırlatan Batalla, yabancıların, Türk futbolunun kalitesini artıran etkenlerden biri olduğunu vurguladı. Her geçen sezon bu futbolcuların profili ve kalitesinin yükseldiğini anlatan Batalla, "Türkiye profili de paralel olarak yükseliyor. Tabii Türk oyuncuların daha fazla oynaması için yer açılması bana yanlış gelmiyor" diye konuştu.

Bir gazeteci, Arjantinli futbolcuya, Türk vatandaşlığına geçme konusundaki düşüncelerini sordu. Bunun üzerine Batalla, "Henüz Türk vatandaşı olmak için erken. Bitirmemiz gereken bir süre var. Kulüp de böyle isterse ve benim bu şekilde davranmam yardımcı olacaksa bunu yapmakta bir sakınca görmem" ifadesini kullandı.

BATALLA'NIN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Batalla, başka bir gazetecinin, Spor Toto Süper Lig'de yapacakları Kayserispor maçıyla ilgili sorusunu yanıtlayarak, bu müsabakanın zor geçeceğini bildirdi.

Milli maçlar için lige verilen araların takımlara yarar sağladığına dikkati çeken Batalla, Kayserispor karşısına en hazır şekilde çıkmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz