Futbol

"Bazı sıkıntılar yaşıyoruz ama çalışacağız"

02 Kasım 2019 Cumartesi 21:44 - Son Güncelleme 02 Kasım 2019 Cumartesi 21:47

Süper Lig'in 10. haftasında ağırladığı Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, mücadele anlamında çok iyi işler yaptıklarını ancak tek eksiklerinin gol olduğunu belirtti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Bulut, Medipol Başakşehir karşısında alınan 1 puanın iyi olarak gözükebileceğini söyledi.

Bugün 2 puan kaybettiklerine inandıklarını dile getiren Bulut, "Takım gerçekten savunma anlamında çok iyi işler yaptı. Hücum anlamında da iyi işler yaptık ama bugün gol eksikti." dedi.

Medipol Başakşehir'e sadece bir gol pozisyonu verdiklerini anlatan Bulut, etkili futbolculara sahip rakibe karşı derslerine çok iyi çalıştıklarını kaydetti.

Bazen gol atma sıkıntısı yaşadıklarını anlatan Bulut, şöyle konuştu:

"Gençlerbirliği ve Gaziantep FK maçlarında, diğer karşılaşmalarla kıyasladığımızda üst düzey performans göstermedik ama yine de kazanabilirdik. Kaybettiğimiz Beşiktaş maçında ise üstün olan ve yeterince pozisyona giren ama golü bulamayan bir Alanyaspor vardı. Bazı sıkıntılar yaşıyoruz ama çalışacağız."

Önlerinde zorlu bir Trabzonspor maçı olduğunu hatırlatan Bulut, "Trabzonspor'a kaybedilebilir. Sonuçta iyi bir ekip, iyi maçları oldu. Biz zaten sahaya her zaman 1 puan cebimizde çıkıyoruz. Maç 0-0 başlıyor. Yapabilirsek daha fazlasını almaya çalışacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz