Futbol

Becali'den Aysal'ı üzecek haber

31 Ekim 2013 Perşembe 14:36 - Son Güncelleme 31 Ekim 2013 Perşembe 14:46

Hagi için menajer Becali sarı kırmızılıların işinin kolay olmadığını ima etti.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın geçen günlerde kadroda görmek istediğini açıkladığı Gheorghe Hagi’nin oğlu için sarı kırmızılıların işinin kolay olmayacağı ortaya çıktı.

FIFA menajeri Ioan Becali Rumen medyasına yaptığı açıklamada bu transfer için Galatasaray’ın ilgisini bildiğini ancak işlerinin zor olduğunu söyledi.

Becali, “Galatasaray başkanının açıklamalarını dinledim. Genç Hagi’yi takımında görmek istiyormuş. Onlara karşı oynamış ve bir de güzel gol atmıştı. Ianis gerçekten çok yetenekli bir futbolcu. Babasından daha iyi olup olmayacağını bilemiyorum ama kesinlikle onun gibi futbolu kanında taşıyor. Babası gibi o da Avrupa’nın en büyük kulüplerinden birinde oynayacak. Galatasaray’a gidip gitmeyeceğini bilmiyorum. Benim amacım iki üç yıl içinde Ianis’i Avrupa’nın büyük kulüplerinden birine transfer etmek. Ondan sonra ben de gönül rahatlığıyla emekliye ayrılabilirim” dedi.

Gheorghe Hagi ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada oğlunu sarı kırmızılı forma ile izlemekten keyif duyacağını söylemişti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz