Futbol

"Belki de dünyanın en iyisi"

13 Ocak 2015 Salı 20:06 - Son Güncelleme 13 Ocak 2015 Salı 20:12

Milosevic, futbol takımı ve taraftarlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Taraftarların gösterdiği destek için minnettar olduğunu ve kendisine verilen desteğin karşılığını vermek için çok çalışacağını söyleyen Milosevic, “Sosyal medyadan gelen destek mesajlarına minnettarım. Şu andan itibaren kendimi evimde gibi hissediyorum. Heyecanlıyım, çok mutluyum. Buranın bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Futbola forvet olarak başladığını söyleyen futbolcu, "17 yaşında iken hocam iyi bir oyuncu olmak için stoper olmamı tavsiye ettti. AIK’de dört yıl oynadım. Beşiktaş’tan teklif alınca çok heyecanlandım" şeklinde konuştu.

Uzun boylu bir oyuncu olmasına rağmen ayak hakimiyetinin güçlü olduğunu söyleyen Milosevic, "Oyunu kurarak oynamayı seviyorum. Kısa pasla savunmadan çıkmayı seviyorum. Uzun oynamaktan hoşlanmıyorum. Orta saha ve forvet oyuncularıyla paslaşmayı seviyorum. Zaman zaman hücuma destek verip gol atmayı düşünüyorum ama önceliğim savunma yapmak. Umarım güzel goller atarım. Orta sahaya çıktığımda uzaktan şutları deniyorum" dedi.

Slaven Bilic’in saygı duyulacak bir insan olduğunu belirten Milosevic, "Hemen etkileyebiliyor. Kendisiyle idman durumum hakkında konuştuk" dedi.

Beşiktaş’ı tek kelimeyle "taraftarlık" olarak özetleyen yeni transfer, "Taraftarlarımızdan stadı doldurmalarını istiyorum. İsveç’teki Türk arkadaşlarımla yaptığımız görüşmelerde ortak görüş taraftarlarımızın Türkiye’nin en iyisi olduğu belki dünyanın en iyisi olduğu" dedi.

Türkiye’de en iyi oynayan takımın Beşiktaş olduğunu söyleyen Milosevic, "Oynamaya çalışan bir takımımız. Pas yapıyoruz. Avrupa Ligi maçlarını da izledim. Avrupa’nın her yerinden destekçisi olan bir takımın gidebileceği yerin bir sınırı yok. Neden Avrupa’da kupa kaldırmayalım" şeklinde görüş belirtti.

Kerim Frei'a karşı milli maçta oynadığını ve çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyen Milosevic, "O maçtaki oyunu hala aklımda. Takım arkadaşı olduğum için sevinçliyim." diyerek yeni takım arkadaşından övgüyle bahsetti.

Mücadeleci bir kimliği olduğunu da belirten Milosevic, "Her zaman yüzde yüzümü vermek için çalışacağım. Türkiye ligi fizik gücün ağırlıkta olduğu ve belli teknik oyuncuların bulunduğu bir lig.” sözlerini kullandı.

Öte yandan kaptan Tolga Zengin, canlı yayın sırasında Milosevic’e bir sürpriz yaptı. Alexander Milosevic’in yanına gelen Zengin, canlı yayında yeni transfere hoşgeldin diyerek, “Burada olduğun için çok mutluyuz, artık ailenin bir parçası oldun” dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz