Futbol

"Ben Fenerbahçe'nin bir neferiyim"

14 Haziran 2019 Cuma 22:42 - Son Güncelleme 14 Haziran 2019 Cuma 23:15

Fenerbahçe'nin Fener Ol kampanyası kapsamında yaptığı programa telefon bağlantısıyla katılan Emre Belözoğlu için Fenerbahçe'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Fenerbahçeli Emre Belözoğlu şimdi canlı yayında!" ifadeleri kullanıldı.

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transfer olup olmadığı sorusuna "Fenerbahçe forması, Milli Takım formasıyla taşıdığım en değerli formaydı" ifadelerini kullanırken Ali Koç ise bu soruya "Televizyonda emrivaki yapmayın" dedi.

Belözoğlu ise “Bugün bazı şeyler oldu. Sayın başkanımızla bir görüşme yaptık. Başkanımız çok daha doğru şeyler söyleyecektir. Futbol bitse bile Fenerbahçe’nin bir neferi olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu yayında şu açıklamaları yaptı:

"Fenerbahçe benim çocukluğumun hayaliydi. Zeytinburnu'nda başladım futbola, sonrasında Galatasaray'a bir geçişim oldu. Profesyonel günlerimin en mutlu dönemini Fenerbahçe formasıyla yaşadım.

Fenerbahçe taraftarının büyüklüğünü acısıyla tatlısıyla hep hissettim. Fenerbahçe'den ayrılırken taraftarlar boynuma sarılıp ağladılar. Ben belki ailemin yanında ağlamadım, onların yanında ağladım.

Fenerbahçe taraftarı WinWin'le destek olmaya devam ediyor, edecektir de.

Bugün bazı şeyler konuşuldu. Sayın başkanımızla, Semih abi de vardı. Sayın başkanımız daha doğru söyler. Bugün yollarımız tekrar kesişirse, Fenerbahçe'nin neferi olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Fenerbahçe'nin gönlümdeki yerini anlatmak istedim.

Üzerimizde taşıdığımız milli takım formasıyla, Fenerbahçe formasını taşımak en büyük şereftir"

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz