Futbol

Benfica'dan flaş Talisca açıklaması

06 Ağustos 2017 Pazar 21:42 - Son Güncelleme 06 Ağustos 2017 Pazar 21:44

Beşiktaş ile Benfica arasındaki Anderson Talisca kriz büyüyor. Talisca'nın bonservisini elinde bulunduran Portekiz ekibi Benfica'nın gerekli evrakları göndermeyerek etik dışı hareket ettiğini kaydeden Beşiktaş, FIFA'ya gidebileceğini açıklamıştı. Konuya ilişkin Benfica'dan da açıklama geldi. Portekiz ekibinin yetkilileri, Beşiktaş'ın yapılan kiralık anlaşmasındaki şartlara uymadığını ve kendilerinin de FIFA'ya başvuracaklarını açıkladı.

Benfica, Beşiktaş'ın sözleşmede yer alan süre zarfında kiralama için gerekli olan 2 milyon Avroluk ödemeyi yapmadığı vurgulanırken, Talisca'nın da kiralık anlaşmayı bu sezon da geçerli kılmak için kendilerine göndermesi gereken belgeyi göndermediğini kaydetti.

Record Gazetesi'ne konuşan Portekiz temsilcisinin yetkilileri, Beşiktaş'ın anlaşmayı geçerli kılmak için FIFA'nın transfer kayıt sistemi olan TMS'ye başvurduğunu ve bu başvurunun reddedildiğini iddia etti.

Benficalı yetkililer, son kararı verecek olan tarafın FIFA olduğunu ve Talisca'nın menajerlerinin
de bu durumu kabullendiğini ifade etti.

Beşiktaş, Talisca'nın bonservisini elinde bulunduran Benfica'nın gerekli evrakları göndermemesi nedeniyle Brezilyalı yıldızın lisansını çıkaramamış ve Turkcell Süper Kupa maçı kadrosuna alamamıştı. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz