Futbol

"Benim hatamla yenilseydik çok çok üzülürdüm"

15 Aralık 2015 Salı 00:15 - Son Güncelleme 14 Aralık 2015 Pazartesi 22:20

Günay Güvenç, galip gelmiş olmalarının kendisini rahatlattığını dile getirdi.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 2-1 yendiği derbi maçta siyah-beyazlı ekibini kalesini koruyan ve yediği hatalı golle de dikkati çeken genç kaleci Günay Güvenç, galip gelmiş olmalarının kendisini rahatlattığını dile getirdi.

Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Günay Güvenç, Tolga Zengin'in belindeki ağrıların artması üzerine son anda kaleye geçtiğini belirterek, "Yaptığım hata benim açımdan çok kötü oldu. Aslında geçen sezon çıktığım her topu hemen hemen iyi karşılıyordum. Bu maçta nasip değilmiş. Bu hata nedeniyle takımım yenilseydi, gerçekten çok çok üzülürdüm" diye konuştu.

Takımının emeğine mal olmak istemediğini aktaran genç file bekçisi, "Eğer yenilseydik, kendimi ne zaman affederdim bilmiyorum. Hatalar oluyor. Takım arkadaşlarım ellerinden geleni yaptı ve 3 puanı aldık. Benim hatamı da takım düzeltti diyebilirim. Bazen 3-0 kazanıyorsun ve maçın adamı kaleci oluyor. Bazen de bir hata yapıyorsun, takım yeniliyor. Ben kendimden hala eminim. Yarın yine olsa o topa çıkarım. Öz güvenimi kaybetmem" değerlendirmesinde bulundu.

Yerine kaleye geçtiği Tolga Zengin'in haksız yere eleştirildiğini savunan Günay, "Tolga ağabey Sporting Lizbon maçından sonra çok eleştirildi. Bence haksız yere eleştirildi. Bu bir takım oyunu ve sonucu tek kişiye bağlamamak lazım. Kendisi iyi de toparladı ancak son anda bel ağrısı artınca kadroya giremedi. Ben de hocam güvendiği sürece elimden geleni yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Taraftarların takıma destek vermesini isteyen Günay, "Bence taraftarlarımız tüm oyunculara destek vermeli. Herkes bu takım için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bu benim için de bir tecrübe. Taraftarlarımız ne olursa olsun bize güvensin. Biz bu sene onların desteğiyle inşallah şampiyon olacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz