Futbol

"Beraberlik bizi hiçbir zaman memnun etmez"

14 Mart 2021 Pazar 19:42 - Son Güncelleme 14 Mart 2021 Pazar 19:46  |  Kaynak : AA

Süper Lig'in 30. haftasında konuk olduğu Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la 0-0 berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, sonucun kendilerini memnun etmediğini söyledi.

Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor camiasının her zaman en iyisini yapmak için mücadele ettiğini belirterek, "Her hafta bir sınav ve her hafta kazanmak istiyorsun. Özellikle Trabzonspor camiası da her zaman en iyisini ister ve kazanmamızı bekler." dedi.

Her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını anlatan Avcı, "Çok önemli mesafeler kat ederek geldik. Bugün itibarıyla baktığımda, önümüzdeki senenin formasyonlarıyla ilgili çalışmalar yaptık, iki üç tane formasyon denedik. Oyuncu performansları belirleyici olacak." ifadelerini kullandı.

Avcı, Erzurum'un zor bir deplasman olduğunu dile getirerek, "Saha şartları bazen her iki taraf için zor olabiliyor. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Böyle bir müsabaka oynandı. Oyun bugün çok tatmin edici değildi. Berabere biten müsabakadan biz hiçbir zaman memnun olamayız. Bugünün değerlendirmesini geleceğe dönük formasyonda ve oyuncu performansında göreceğiz. Haftalar ilerledikçe hep kazanmak için devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz