Futbol

Berke Özer: En büyük hedefim A Milli Takım

28 Aralık 2020 Pazartesi 14:07 - Son Güncelleme 28 Aralık 2020 Pazartesi 16:32  |  Kaynak : TRT SPOR

Westerlo'da kiralık olarak oynayan Fenerbahçeli Berke Özer, en büyük hedefinin "A Milli Takım kalesini korumak" olduğunu söyledi. Süper Lig'e ilişkin temennisini de dile getiren genç kaleci, "Umarım Fenerbahçe şampiyon olur" dedi.

Kariyerini kiralık olarak Belçika'nın Westerlo takımında sürdüren Fenerbahçe’nin genç kalecisi Berke Özer, Fanatik Gazetesi’ne konuştu.

Fenerbahçe'nin sene başında yeniden yapılanmaya gittiğini, hoca ve oyuncu değişiklikleri yaşandığını hatırlatan Berke, "Buna rağmen sezona da iyi bir giriş yaptı" diye konuştu.

20 yaşındaki file bekçisi, "Geçtiğimiz sezonlara göre de daha başarılı bir sezon geçiriyoruz. Umarım sezon sonunda istenilen sonuca ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Genç milli takımlarda da görev yapan Berke Özer, “Milli Takım forması giymek çok özel bir duygu" dedi.

En büyük hedeflerinden birinin "A Milli Takım kalesini korumak" olduğunu söyleyen Berke, "Bunun için çok çalışıyorum. İyi de performanslar sergilediğimi düşünüyorum. Açıkçası A Milli Takım ile ilgili benimle temasa geçen olmadı. En kısa sürede bana da bu fırsatın geleceğini düşünüyorum.” açıklamasını yaptı.

2018 yılında 2 buçuk milyon avro karşılığında Altınordu’dan Fenerbahçe’ye transfer olan 20 yaşındaki kaleci, iki senedir kiralık olarak Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo’nun formasını giyiyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz