Futbol

Berke Özer: Tek hayalim Fenerbahçe'de kalıcı olmak

02 Nisan 2020 Perşembe 22:16 - Son Güncelleme 02 Nisan 2020 Perşembe 22:51

Geçen sezon başında Fenerbahçe'nin Belçika 2. Ligi'nde KVC Westerlo'ya kiraladığı genç kaleci Berke Özer, hakkında bilinmeyenleri TRT SPOR Instagram hesabında yanıtladı.

Türkiye'nin gelecek vaat eden genç oyuncularından 2000 doğumlu Berke Özer, TRT SPOR Instagram hesabında TRT SPOR muhabiri Yağız Sabuncuoğlu'nun sorularını yanıtladı. 

Berke, idolünden Belçika'daki hayatına kadar birçok soruya cevap verdi.

En büyük hayalinin uzun yıllar Fenerbahçe ve Milli Takım kalesini korumak olduğundan bahseden Özer, "Ben her zaman Fenerbahçeliyim. Ve Fenerbahçe'de yıllar boyu forma giymek en çok istediğim şey. Hayalim Volkan Demirel olmak" dedi.

Belçika'da günlerini nasıl geçtiğini anlatan Berke, "Çok farklı bir ülkede, küçük bir kasabada yaşamanın beni geliştirdiğine inanıyorum" açıklamasını yaptı.

Berke'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde: 

"Volkan Demirel küçüklüğümden beri idolümdü. Saha içinde zaten onu tartışmak imkansız ama saha dışında da bana çok yardımcı oldu, abilik yaptı"

"Maç tecrübesi çok önemli bir şey. Böyle bir periyodun ardından geliştiğimi hissediyorum. Kimse birinci eldiven olup olamayacağını bilemez ancak ben şu anki tecrübemle başarabileceğime inanıyorum."

 "Süper Lig'de tabii ki Muslera'yı kenara koyarsak Mert Günok ve Uğurcan Çakır'ı izlemekten büyük keyif alıyorum. Keyif alma sebeplerinden bir tanesi de Milli Takım için çok iyi bir jenerasyon yakaladığımızı görmüş olmam."

"Dünyada en beğendiğim kaleci ise Barcelona'da oynayan Marc Andre Ter Stegen. Hem tarzını beğeniyorum hem de çok yetenekli olduğunu düşünüyorum."

"Şu an bir Avrupa kulübüne gitme şansım olsa, Barcelona'ya gitmek isterim."

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz