Futbol

Beşiktaş için Mitroglou ve Rafinha iddiası

04 Nisan 2018 Çarşamba 12:32 - Son Güncelleme 04 Nisan 2018 Çarşamba 14:41

Spor Toto Süper Lig'de Şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Portekiz basını, siyah-beyazlıların Yunan golcü Kostas Mitroglou ile ilgilendiğini iddia etti. Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Bayern Münihli Rafinha ile de anlaşma zemini aradığı öğrenildi. 

Ligde zirve mücadelesini sürdüren Beşiktaş, bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmek istiyor.

Valencia, Talisca'nın peşinde

Anderson Talisca'nın takımdaki geleceği hâlâ belirsizliğini korurken, Portekiz basını Beşiktaş'ı gündeminden düşürmüyor. ortekiz'in önde gelen spor gazetelerinden Record, Valencia'nın da Talisca'yı kadrosuna katmak için Benfica'nın kapısını çaldığını iddia etti.

Kostas Mitroglo ve Rafinha iddiası

Portekiz'in bir diğer spor gazetesi Ojogo ise Beşiktaş'ın Marsilya'nın Yunan golcüsü Kostas Mitroglou ile ilgilendiğini yazdı.

Haberde, Marsiya'da beklentileri karşılayamayan 30 yaşındaki golcüyle sezon sonunda yolların ayrılacağı ve Mitroglu'nun Beşiktaş'a transferinin kolaylaşacağı ifade edildi.

Daha önce de Siyah - Beyazlıların gündemine gelen Mitroglou, sezon başında 15 milyon Avro karşılığı Marsilya'nın yolunu tutmuş ve Fransız takımında çıktığı 21 maçta 9 gol atma başarısı göstermişti.

Bu arada sağ bekte Gökhan Gönül ile forma rekabetine girebilecek oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş, rotasını Almanya'ya çevirdi.

Siyah-beyazlıların sezon sonunda Bayern Münih ile sözleşmesi sona erecek olan Rafinha'yı kadrosuna katmayı planladığı ve sezon bitmeden oyuncuyla anlaşma yoluna gidileceği iddia edildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz