Futbol

"Beşiktaş, Kagawa'yı istiyor"

21 Şubat 2014 Cuma 13:43 - Son Güncelleme 21 Şubat 2014 Cuma 14:14

Beşiktaş'ın Manchester Unitedlı oyuncuyu renklerine bağlayabileceği öne sürüldü.

 Beşiktaş'ın Manchester United'ın orta saha oyuncusu Shinji Kagawa'yı sezon sonunda renklerine bağlayabileceği iddia edildi.

Ada basınında yer alan haberlerde, Manchester United'da bu sezon fazla forma şansı bulamayan Japon oyuncunun bu durumdan rahatsızlık duyduğu ve kulübünden ayrılmak istediği vurgulandı.

Manchester United Teknik Direktörü David Moyes'in, Chelsea'dan 37 milyon sterlin bonservis bedeli karşılığında alınan Juan Mata'nın ardından Japon oyuncunun gönderilmesine onay verdiği ve Beşiktaş'ın dolgun ücretli bir sözleşme karşılığında Kagawa'yı İstanbul'a getirebileceği ifade edildi.

Kagawa'yı 2012 sezonunda Borussia Dortmund'dan 16 milyon avroya transfer eden "Kırmızı Şeytanlar"ın gelecek sezon kadroda düşünmediği isimler arasında gösterilen milli oyuncuyu uygun bir bonservis bedeli karşılığında yollamaya sıcak baktığı belirtildi.

Japonya Milli takımı'nın formasını 52 kez giyen ve 16 kez fileleri havalandıran 24 yaşındaki oyuncuyu, siyah-beyazlıların dışında eski takımı Borussia Dortmund ve Atletico Madrid'in de istediği öne sürüldü.

İLGİLİ GALERİLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz