Futbol

Beşiktaş Kalinic'le yeniden görüşecek

25 Eylül 2020 Cuma 17:35 - Son Güncelleme 25 Eylül 2020 Cuma 17:43  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş yönetimi, golcü transferinde mutlu sona ulaştı. Aboubakar'ı kadrosuna katan siyah beyazlılar, Kalinic için de bir kez daha girişimde bulunacak.

Transfer döneminin bitmesine günler kala, Beşiktaş’ta hareketli saatler yaşanıyor. Vincent Aboubakar ile anlaşma sağlayan siyah beyazlılar, golcü oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Golcü futbolcunun sakatlığının nüksetmesi durumunda Beşiktaş’ın sözleşmeyi feshetme hakkı bulunuyor.

Siyah beyazlılar, Kalinic için de son bir hamle yapacak. Atletico Madrid’in Luis Suarez’i transfer etmesiyle birlikte bonservisini İspanyol ekipten alması beklenen Nikola Kalinic ile yönetim son kez masaya oturacak.

Sergen Yalçın’ın takımda görmek istediği Hırvat golcünün transferi gerçekleşirse, Larin’in yeniden kiralık gitmesi söz konusu.

Bu transferlerin durumu netleştikten sonra sağ bek ile ilgili son karar verilecek. Necip’in bu bölgedeki iyi performansı ve Dorukhan’ın da o bölgede rotasyonu sağlayabilecek olmasından dolayı yönetim önceliğini diğer bölgelere vermiş durumda.

Yönetim, Douglas ve Isimat-Mirin dışında da en az 1 yabancı oyuncuyu daha göndermek istiyor. Adem Ljajic ve Jeremain Lens ile bir kez daha görüşülecek.

Etiketler : BeşiktaşKalinic
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz