Futbol

Beşiktaş Kayseri deplasmanına hazırlanıyor

27 Şubat 2019 Çarşamba 10:59 - Son Güncelleme 27 Şubat 2019 Çarşamba 11:14

Beşiktaş'ta Şenol Güneş, derbi sonrası moralleri yükseltmenin peşinde. Güneş, Kayseri deplasmanı öncesi futbolcularla konuşarak kafalarını kaldırıp ileriye bakmalarını istedi.

Fenerbahçe derbisinde hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, İstikbal Mobilya Kayserispor maçının hazırlıklarına moralsiz devam ediyor.

Mental anlamda yorgun olan ve morali bozulan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, futbolcuların moralini yükseltebilmek ve Kayseri deplasmanına konsantre edebilmek için toplantılar yapıyor.

İstikbal Mobilya Kayserispor maçında derbinin 11'ini değiştirmeyi planlayan Güneş, Jermain Lens'i yedek kulübesine çekerek Ricardo Quaresma'yı sahaya sürmeyi planlıyor.

Cezası biten Ljacic 11'e dönecek

Cezası sona eren Adem Ljacic'i 11'de oynatmayı düşünen deneyimli teknik adam, Shinji Kagawa'yı ise sol kanada çekebilir.

Güven'in derbi performansından memnun olmayan Güneş'in sol kanatla ilgili kararı son antrenmanda vereceği öğrenildi.

Derbinin 87. dakikasında Skrtel ile girdiği mücadele sakatlanan ancak takımının değişiklik hakkı kalmadığı için maçı tamamlayan İsimat-Mirin'in tedavisi devam ediyor. 

Fransız futbolcunun ayağında darbeye bağlı ezik oluştuğu, İstikbal Mobilya Kayserispor maçına yetişme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. 

Kaynak: TRTSPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz