Futbol

"Beşiktaş maçı için sabırsızlanıyorum"

05 Ocak 2020 Pazar 21:42 - Son Güncelleme 05 Ocak 2020 Pazar 21:42

Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Demir Grup Sivasspor'un futbolcusu Fatih Aksoy, TRT SPOR'a özel açıklamalar yaptı.

Süper Lig'de ikinci devrenin hazırlılarına Antalya'da devam eden Demir Grup Sivasspor'un genç futbolcusu Fatih Aksoy, TRT SPOR'un sorularını cevapladı.

İkinci devreye iyi hazırlandıklarını dile getiren Aksoy, "Çalışmalar devam ediyor, herkes çok mutlu. Hocam hem antrenmanlarda hem de maçlarda bana çok şey kattı." dedi.

Birden fazla bölgede görev alan genç futbolcu, "Çok yönlü bir oyuncu olmak benim için avantaj, şu an için orta sahada olmaktan mutluyum, ancak nerede görev verilirse oynarım." ifadesinde bulundu.

Başarımızın sırrı birliktelik

Ligde iyi bir devreyi geride bıraktıklarını söyleyen Aksoy, "Başarımızın sırrı arkadaşlık, ciddiyet, iş disiplini, keyif ve iyi niyetli mücadele." dedi.

Şampiyonluğu konuşmak için çok erken

Fatih Aksoy ampiyonlukla ilgili soruya ise, "İkinci yarıdaki 6-7 maçı iyi atlatırsak şampiyonluğu konuşmaya başlayabiliriz." diye cevap verdi.

Vodafone Park'ta Beşiktaş'a karşı oynamak için sabırsızlanıyorum

İkinci yarının ilk maçında Beşiktaş'a konuk olacaklarını hatırlatan Aksoy, "Beşiktaş maçı en çok odaklanacağım maç. Şans gelirse, Beşiktaş formasını kaldıracağımı ispatlamak istiyorum. Beşiktaş maçında gol atarsam sevinmem." dedi.

Genç futbolcu, "Milli Takım her oyuncunun heyecan duyacağı bir yer. Çağrılmayı ben de hayal ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:TRTSPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz