Futbol

"Beşiktaş tribünlerinin yanından bile geçemezler!"

09 Kasım 2017 Perşembe 10:54 - Son Güncelleme 09 Kasım 2017 Perşembe 11:01

Alvaro Negredo, İspanyol basınına konuştu. Röportajında Beşiktaş taraftarından övgü ile bahseden İspanyol golcü, formasını giydiği Sevilla ve Valencia tribünleri için "Beşiktaş tribünlerinin yanından bile geçemezler" dedi.

Beşiktaş'ın sezon başında Valencia'dan transfer ettiği Alvaro Negredo, İspanyol Marca gazetesine röportaj verdi.
İspanyol golcü Beşiktaş'tan ve tribünlerinden övgü ile bahsetti.

"Şampiyon bir takımla yeni bir tecrübe yaşıyorum" diyen Negredo, "Buraya geldiğim ilk günden bu yana sokaktaki insanlar, büyük bir takıma geldiğimi söylüyorlar. Büyük beklentileri var. Mükemmeliyetçiler, orta nokta yok. Ya iyisin, ya da kötüsün. Bu deneyimi yaşadığım için mutluyum" diye konuştu. 

Negredo taraftara da ayrı bir parantez açtı. İspanyol futbolcu, "Sevilla ve Valencia gibi ciddi tribünleri olan takımlarla da oynadım, ancak Beşiktaş'takini gören ve hisseden, yanına bile yaklaşamayacağını söyler. Yaşamadan bilemezsiniz" dedi.

"Süper Lig, zor bir lig"

Süper Lig'in düşündüğünün aksine zorlu bir lig olduğunu kaydeden Negredo, "Ciddi seviyede birçok takım var. Taraftarlar ve oyuncular nedeniyle deplasmanlarda oynamak zor. Rekabeti yüksek bir lig" ifadelerini kullandı.

Sadece 1 gol attığı hatırlatılan İspanyol futbolcu, fazla süre alamadığını belirtti."Biz futbolcular benciliz ve hep daha fazla oynamak isteriz, ancak şu anda takım arkadaşlarım iyi iş çıkarıyor ve goller atıyorlar. Benim yapabileceğim tek şey, daha çok çalışmak ve bu durumu değiştirmek" diye konuştu.

Alvaro Negredo idolünün ise Brezilyalı Ronaldo olduğunu söyledi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz