Futbol

''Beşiktaş, Türk futbolunun 'Kutup Yıldızı'dır''

05 Mayıs 2018 Cumartesi 12:10 - Son Güncelleme 05 Mayıs 2018 Cumartesi 12:13

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, son yıllarda yaptıkları yatırımlarla Beşiktaş’ın özenilen bir kulüp haline geldiğini söyleyerek, “Ben kulübün Türk futbolunun ‘Kutup Yıldızı’ olduğuna inanıyorum. Hissediyorum ki Beşiktaş bir öncülüğe imza atacak ve bayrağı sadece batıya değil doğuya da taşıyacak” dedi.

Beşiktaş'ın 2018 yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Park’ta gerçekleştiriliyor. Burada bir konuşma yapan Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, geçtiğimiz günlerde kulüpten ihraçları istenen, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’in yanı sıra Hüsnü Güreli, Cengiz Zülfikaroğlu, Alaattin Aykaç, Mete Düren ve Erhan Kamışlı ile ilgili olarak, “Ben bu 6 kişiyle yağmurda aynı şemsiye altında korunmak bile istemiyorum. Ama karar yönetimin” açıklamasında bulundu.

“Eylül’de Bakü’de maç yapacağız” 

Yamantürk, Beşiktaş’ın batının yanında doğuya da bir atılım gerçekleştireceğini belirterek, “Ben Beşiktaş’ın bu sene kazanarak imtihan olduğunu düşünüyorum. Hepimizin de güzel bir imtihan verdiğine inanıyorum. Kaybedenleri üzmeden ama gurur duyarak bayrağımızı yukarı taşıdık. Bundan dolayı yönetim ve futbolculara teşekkür ediyorum. Ben gelecek sene de aynı imtihanı vereceğimizi, bayrağımızı dalgalandıracağımıza inanıyorum. Ben kulübün Türk futbolunun ‘Kutup Yıldızı’ olduğuna inanıyorum. Son yıllardaki atılımlarımızla diğerlerinin mensubu olmak istediği kulüp halline geldik. Hedefimiz ülkenin menfaatlerini dışarı taşımaktı. Bizim gençliğimizde Manchester United gider Honk Kong’da maç yapardı. Şimdi ben hissediyorum ki Beşiktaş da bir öncülüğe imza atacak ve bayrağı sadece batıya değil doğuya da taşıyacak. Bu bağlamda takımımız, eylül ayında Bakü’de bir maç yapacak” ifadelerini kullandı.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz