Futbol

Beşiktaş'a şok üstüne şok

15 Aralık 2014 Pazartesi 16:41 - Son Güncelleme 15 Aralık 2014 Pazartesi 16:46

Sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş'ta şimdi de Cenk ve Necip sakatlandı.

Beşiktaş 3 kulvarda yoluna tam gaz devam etse de sakatlıklar da hız kesmiyor! Siyah beyazlılarda Demba Ba ve Mustafa Pektemek'ten sonra şimdi de Cenk Tosun sakatlandı! Böylece Bilic'in elinde forvet oyuncusu olarak sadece 18'lik Furkan kaldı!

Siyah beyazlılarda Cenk Tosun'da 1. dereceden bağ yırtığı var. Cenk, Gaziantepspor maçının son 25-30 dakikalık bölümde zarzor oynadı. Durumu kesinleşmedi ama büyük ihtimalle Rizespor ile oynanacak kupa maçına yetişemeyecek. Cenk'in durumu akşam saatlerinde belli olacak.

Elde sadece Furkan kaldı

Rizespor maçında Cenk'in yanı sıra Demba Ba ve Mustafa Pektemek de oynayamayacağı için Bilic'in elinde forvet olarak sadece altyapıdan yetişen Furkan Yaman kalıyor. Eğer Bilic, Olcay gibi orta sahadan hücuma yönelik bir ismi forvete çekmezse, Rizespor maçında 18 yaşındaki Furkan'ı ilk 11'de görebiliriz.

Diğer sakatların durumu

NECİP: Arka adalede 2. derece yırtık var. Sahalardan 2 hafta uzak kalacak.

ATIBA: Atiba'nın belinde problem var. Maçta belinin üzerine düştüğü için ödem oluştu. Büyük ihtimalle ciddi bir durumu yok.

MOTTA: Motta'nın da ciddi bir durumu yok, ayak bileği burkulduğu için maça devam edemedi ama ciddi bir durum söz konus değil. 1-2 günlük dinlenme yeterli olacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz