Futbol

Beşiktaş'ın derbi 11'i netleşiyor

15 Ocak 2021 Cuma 11:23 - Son Güncelleme 15 Ocak 2021 Cuma 11:34  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş, Galatasaray derbisinin hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, dev karşılaşmada görev vereceği futbolcuları belirlemeye başladı.

Süper Lig'de averajla liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş’ta derbi mesaisi sürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, derbinin 11’ini taktik çalışmaların ardından belirleyecek..

Kaleyi Ersin Destanoğlu'na emanet etmeyi planlayan deneyimli çalıştırıcı, defansın sağında Rosier'e şans verecek.

Sol bek için Rıdvan Yılmaz'ın N’Sakala’ya göre bir adım önde olduğu öğrenildi. Sergen Yalçın, stoperde cezalı Welinton forma giyemeyeceği derbide, Vida’nın yanında kimi oynatacağına henüz karar vermedi.

Tecrübeli teknik adam, bu mevki için Necip Uysal ve Montero arasında seçim yapacak. Sergen Yalçın'ın, hem fiziksel direncinin yüksek olması hem de son haftalardaki başarılı oyunu nedeniyle Necip'i tercih etmesi bekleniyor.

Orta sahayı Josef de Souza, Atiba ve Bernard Mensah ile oluşturmayı planlayan Beşiktaş teknik heyeti, hücum hattında değişikliğe gitmeyecek.

Bu sezon 8 gol pası veren Rachid Ghezzal'ın sağ kanatta, 11 gol ve 2 gol pasıyla takımına önemli katkı veren Cyle Larin’in sol kanatta oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

İleri uçta ise Vincent Aboubakar forma giyecek.

Beşiktaş'tan derbi öncesi futbolculara ödeme

Bu arada Beşiktaş yönetimi, derbi öncesinde oyunculara ödeme yaparak motivasyonlarını arttırdı.

Ayrıca Başkan Ahmet Nur Çebi, Pazar günü Nevzat Demir Tesisleri’nde oyuncularla bir araya gelecek ve Galatasaray maçı galibiyeti için özel prim açıklayarak.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz