Futbol

Beşiktaş'ın gündeminde 11 isim var!

05 Haziran 2016 Pazar 14:19 - Son Güncelleme 05 Haziran 2016 Pazar 14:26

Listede ön plana çıkan isimler ise N'koulou, Mas, Bedimo ve Gökhan Gönül...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Haziran ayı içerisinde belirlediği takviyeleri yapmak istiyor. Her mevkii için 3-4 farklı alternatifle görüşen siyah-beyazlılarda, ön plana çıkan isimler ise Nicolas N'koulou, Emanuel Mas, Henri Bedimo ve Gökhan Gönül...

Gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadroyla mücadele etmek isteyen Beşiktaş'ta, transfer çalışmaları devam ediyor.

Kaleye 4 aday

Boyko ile yolları ayırıp yeni bir kaleci takviyesi yapmak isteyen siyah beyazlılar, Arsenal'den Ospina, Hamburg'dan Adler, Marsilya'dan Mandanda, Rennes'den Costil için girişimlerini sürdürüyor.

Sağ bek için ilk tercih Gökhan Gönül

Sağ bek için listenin başında Fenerbahçeli Gökhan Gönül bulunuyor. Tecrübeli oyuncunun Fenerbahçe'yle görüşmesini bekleyen siyah-beyazlılar, tarafların anlaşamaması durumunda Gökhan Gönül'e imza attıracak.

Stoper mevkii için Liverpool'dan Skirtel ve Milan'dan Zapata'yı gündemine alan siyah beyazlıların anlaşmaya en yakın olduğu isim Marsilya'dan N'koulou...

Beşiktaş'ta sol bek transferi için ön plana çıkan isimlerse Lyon'dan Benimo ve San Lorenzo'dan Emanuel Mas ve Lyon'dan Henri Bedimo...

Gökhan Töre giderse...

İç transferde Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı'yla anlaşan siyah-beyazlılar Gökhan Töre'yi West Ham United'a satarsa bir de hücum bölgesine takviye yapacak.

Atiba Hutchinson ve Oğuzhan Özyakup'u kadroda tutmayı planlayan Beşiktaş, Mario Gomez'in takımdan ayrılma durumunda, forvet bölgesine de bir takviye yapmak durumunda kalacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz