Futbol

Beşiktaş'ın gündeminde 4 isim var

13 Haziran 2015 Cumartesi 14:39 - Son Güncelleme 13 Haziran 2015 Cumartesi 14:50

Siyah-beyazlılar, üç mevki için transfer görüşmelerini yoğunlaştırdı.

Yeni sezonda yoluna teknik direktör Şenol Güneş'le devam edecek Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. Sağ bek, stoper ve orta sahaya takviye yapması beklenen siyah beyazlıların Glen Johnson, David Braz, Rafael Tolo ve Josue ile temasta olduğu öğrenildi.

Teknik direktör sorununu Şenol Güneş'le çözen Beşiktaş yönetimi kadroyu güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Glen Johnson 2.5 milyon avro istiyor

Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda sağ bek arayışlarına hız veren siyah,beyazlılar Liverpool'dan ayrılan Glen Johnson'la temaslarını sürdürüyor..

Tecrübeli sağ bek için Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de devrede olduğu belirtilirken, İngiliz oyuncunun yıllık 2,5 milyon avro istediği öğrenildi.

Stoper mevkii için David Braz ve Rafael Tolo

Stoper mevkiine de takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın Santos’un 28 yaşındaki Brezilyalı stoperi David Braz'la ilgilendiği belirtiliyor.

Gökhan Keskin'in raporu doğrultusunda Braz'ı gündemine alan siyah-beyazlıların sözleşmesi 31 Aralık'ta bitecek tecrübeli stoper için Santos'la temas halinde olduğu gelen bilgiler arasında..

Braz'ın alternatifi olarak Sao Paulo'da forma giyen Rafael Toloi'yi de gündemine alan siyah beyazlıların, 24 yaşındaki genç stoperi kiralama yoluna gidebileceği konuşuluyor.

Geçtiğimiz sezon Roma’ya kiralanan Rafael Toloi, burada Mehdi Benatia-Leandro Castan ikilisinin arkasında forma bulamadığı için sezon sonunda Brezilya'ya dönmüştü.

Josue sürprizi

Öte yandan gelecek sezon orta sahayı güçlendirmek isteyen Şenol Güneş'in geçen sezon Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Porto'dan Josue'nin alınmasını istediği öğrenildi.

Porto'nun Franco'yla ilgilenmesi nedeniyle bu transferi takas yöntemiyle bitirmek isteyen siyah-beyazlıların önümüzdeki günlerde Portekizli yöneticilerle biraraya gelmesi bekleniyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz