Futbol

Beşiktaş'ın gündemindeki yeni isim

31 Aralık 2015 Perşembe 11:01 - Son Güncelleme 31 Aralık 2015 Perşembe 09:18

Kaleci arayan Beşiktaş'ın listesine giren son isim Lovre Kalinic oldu.

Ligde ilk yarıyı lider tamamlamasına karşın kaleci konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan Beşiktaş'ta bu bölge için çeşitli isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Listenin ilk sırasında yer alan Denys Boyko konusunda henüz anlaşmaya varılmadı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Beşiktaş'ta kaleci sıkıntısına çözüm bulunabilmiş değil. Kaleci transferi için arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarda gündeme gelen isimlere her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

Boyko'do bonservis sıkıntısı

Ukrayna ekibi Dnipro’nun tecrübeli eldiveni Denys Boyko için temasta bulunan Beşiktaş, mavi-beyazlı kulüpten henüz olumlu bir cevap alamadı. Dnipro'nun bonservis bedelinde indirime yanaşmaması transferin gerçekleşmesine engel oluyor.

Mandanda için Liverpool devrede iddiası

Yönetimin listesindeki diğer isim Steve Mandanda konusunda da yeni gelişmeler var. Beşiktaş ile adı geçen Fransız file bekçisinin, Liverpool'un da gündeminde olduğu iddia edildi.

Lovre Kalinic de listede

Siyah-beyazlı yönetimin listesine aldığı son isim Lovre Kalinic oldu. Beşiktaş, Hajduk Split forması giyen Hırvat kaleci için görüşmelere başlamaya hazırlanıyor.

2 metre boyunda ve 25 yaşında olan Kalinic, üç sezondur Hajduk Split'in birinci kalecisi olarak forma giyiyor. Ancak Hırvat kalecinin adının Lazio ve Borussia Dortmund ile anılması, siyah-beyazlıların işini zora sokabilir.

Beşiktaş yönetimi, Boyko ve Mandanda transferlerinde sonuca ulaşamazsa, Kalinic için temaslarını yoğunlaştıracak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz