Futbol

"Beşiktaş'ın sistemi şu anda işlemiyor"

15 Ekim 2021 Cuma 23:20 - Son Güncelleme 15 Ekim 2021 Cuma 23:27  |  Kaynak : TRT SPOR

Rıdvan Dilmen, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında Beşiktaş'ın deplasmanda Medipol Başakşehir karşısında aldığı mağlubiyeti değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında Medipol Başakşehir - Beşiktaş karşılaşmasını analiz etti.

Beşiktaş'ın sahada derli toplu bir görüntü sergilemediğini belirten Rıdvan Dilmen, "Bireysel performanslarla sonuca gitmek isteyen bir Beşiktaş vardı. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş şampiyonluk adayları arasında şansı düşük olanlar arasındaydı. İyi gitmediği dönemlerde Sergen hoca 'Bizim sistemimiz yerleşsin göreceksiniz' diyordu. Evet yerleşti, gördük. Türkiye gördü. 2 kupayı da aldı. Tartışmasız Beşiktaş hak etti dendi. Bu sezon üstüne transferler yapılınca 1. favori haline geldi. Fakat Sergen hoca 'Sabredin, göreceksiniz' dediği zaman bize bir şey gösterdi. Biz hücum oynayacağız, alanı daraltacağız. Top öndeyken biz baskı yapacağız. Dönen topu alırsak biz her takıma üstünlük sağlarız. Beşiktaş'ta Atiba bu sezona iyi başlamadı. Beşiktaş'ın 4-2-3-1 sisteminde başarısız olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş'ın sistemi şu anda işlemiyor." ifadelerini kullandı.

"Emre Belözoğlu iyi bir teknik direktör adayı"

Medipol Başakşehir'in yeni antrenörü Emre Belözoğlu ile ilgili de konuşan Dilmen, "Emre Belözoğlu'nun kaybetse de kazansa da iyi bir teknik direktör adayı olacağını düşünüyorum. Son 20 yıla damgasını vuran bence en önemli oyuncu. Teknik direktörlük merakını da bilimini de teknolojiyi de kullandığını gördük." dedi.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz