Futbol

Beşiktaş'ta Aboubakar rüzgarı

11 Aralık 2020 Cuma 14:11 - Son Güncelleme 11 Aralık 2020 Cuma 14:14  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş'a transferi tartışılan Vincent Aboubakar, performansıyla soru işaretlerini giderdi. Kamerunlu yıldız, 5 gol 1 asistle takımına önemli katkı yaptı.

Beşiktaş'a transferi tartışmalara sebep olan Vincent Aboubakar, bugüne kadar ortaya koyduğu performansla siyah beyazlı camiadan geçer not almayı başardı.

Kamerunlu yıldız, 8 maçta 5 gol ve 1 asistle skora ciddi katkı yaptı. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın oyun planında önemli role sahip olan 28 yaşındaki futbolcu, yönetimin ve teknik heyetin güvenini boşa çıkartmadı.

Denizli deplasmanında alınan galibiyette 1 gol ve 1 asistle önemli rol oynayan Aboubakar, kritik Medipol Başakşehir maçında da 1 gol kaydetmeyi başarmıştı.

Ardından oynanan Fenerbahçe maçında attığı 2 golle 15 yıl sonra Kadıköy’de alınan galibiyetin başrolünde yer alan Kamerunlu yıldız, geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa maçını da boş geçmedi.

Aldığı üst üste galibiyetlerle zirve yolunda önemli ivme kaydeden siyah beyazlılar, bu hafta Süper Lig’de lider konumda bulunan Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Vincent Aboubakar, bu karşılaşmada da Sergen Yalçın’ın en önemli kozu olacak.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz