Futbol

Beşiktaş'ta böcek skandalı!..

29 Haziran 2014 Pazar 10:27 - Son Güncelleme 29 Haziran 2014 Pazar 10:37

''Artık odamdan görüşme yapmıyorum. Bu önlemi aldıktan sonra rahatladım''

Beşiktaş’ın futbol direktörü, yöneticilere “Bir buçuk ay boyunca konuştuğum şeyler hemen öğreniliyor. Artık odamdan görüşme yapmıyorum. Bu önlemi aldıktan sonra rahatladım” diyerek ortam dinleme cihazı olabileceği ihtimalini gündeme getirdi. Yönetim de kapsamlı bir araştırma için düğmeye bastı.

Beşiktaş’a geldiği günden beri icraatları kulüp içerisinde sürekli tartışma konusu olan ve bazı yöneticiler tarafından istenmeyen adam ilan edilen Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in, ciddi bir skandaldan şüphe duyması ortalığı yine karıştırdı.

Özen, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki odasında yaptığı çok gizli görüşmelerin hemen öğrenilmesi ve bazılarının basında yer almasını hayretle karşılayıp durumu önce yakın çevresi ile paylaştı, ardından yöneticilerin kapısını çaldı. Özen, çevresinden gelen “Odan dinleniyor olabilir mi?” uyarısı üzerine “Bir buçuk ay boyunca konuştuğum çok gizli şeyler ortaya çıktı. Ben de dinlenildiğim yönünde şüphelenmiştim. Bu nedenle son bir aydır çok önemli konuşmaları odamdan yapmıyorum. Gizli şeyleri daha çok bire bir konuşarak çözmeye çalışıyorum. Nedense bu önlemi aldıktan sonra dışarıya bir şeyin sızmadığını gördüm” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Odasında ortam dinleme cihazı olabileceğini düşünerek yöneticilerle de derdini paylaşan Özen’in, Ümraniye’de gerekli araştırmayı yaptırdığı, yönetimin de konunun açığa çıkması için düğmeye bastığı öğrenildi. Tesislere giren çıkan ziyaretçilere kadar geniş bir incelemenin başladığı ve her türlü önlemin alındığı belirlendi.

Bu şok gelişmeler karşısında şaşkınlığını saklamakta zorlanan Önder Özen’in odasında söylediği sözlerin kimi zaman kulüp içerisinde de konuşulduğuna şahit olması, olayın boyutunu daha da artırdı. Uzun süredir sır gibi saklanan bu iddiayı çözmek, böyle bir dinleme yapıldığı takdirde kimlerin bu işin içinde olduğunu öğrenebilmek için ciddi bir çalışma başlatan Beşiktaş Yönetimi’nin en kısa zamanda durumu aydınlağa kavuşturmak istediği ifade edildi.

Serdar SARIDAĞ - MİLLİYET

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz