Futbol

Beşiktaş'ta eksikler can sıkıyor

12 Kasım 2020 Perşembe 11:55 - Son Güncelleme 12 Kasım 2020 Perşembe 11:58  |  Kaynak : TRT SPOR

Milli ara sonrasında zorlu maçlara çıkacak Beşiktaş’ta hazırlıklar sürüyor. Savunmasında sıkıntı yaşayan siyah beyazlılarda, bu bölgedeki eksiklikler de dikkat çekiyor.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ı, Medipol Başakşehir maçı öncesinde eksik oyuncuların çokluğu düşündürüyor.

Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasında kırmızı kart gören kaleci Ersin, bu maçta forma giyemeyecek. Ancak Medipol Başakşehir maçı öncesindeki en büyük sorun covid-19 testi pozitif çıkan futbolcular. Bu oyuncuların tamamının savunmada görev yapıyor olması Sergen Yalçın'ın elini kolunu bağlıyor.

Vida'nın koronavirüs testinin pozitif olduğunu, Hırvatistan Futbol Federasyonu açıkladı. Siyah beyazlılarda, Hırvat oyuncuyla birlikte pozitif vaka sayısı 5'e yükseldi.

Vida dışındaki dört ismin de savunmada görev yapabilen futbolcular olması büyük sıkıntı yaratıyor.

14 günlük karantina sürecinden sonra 2 kere daha teste tabii tutulacaklar futbolcular, test sonuçları negatif çıkarsa sahadaki yerini alacak.

Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile 21 Kasım Cumartesi günü karşılaşacak. Maça kalan süre göz önüne alındığında, siyah beyazlıların bu 5 oyuncudan yararlanma şansının neredeyse olmadığı ortaya çıkıyor.

Sergen Yalçın'ın, savunma hattını oluşturma konusunda düşünceli olduğu ifade edildi. Deneyimli teknik adamın, bazı orta saha oyuncularını bu bölgeye çekmeyi planladığı öğrenildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz