Futbol

Beşiktaş'ta gözler derbiye çevrildi

14 Ocak 2021 Perşembe 11:00 - Son Güncelleme 14 Ocak 2021 Perşembe 11:07  |  Kaynak : TRT SPOR

Ziraat Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor’u 1-0 yenerek adını çeyrek finale yazdıran Beşiktaş, Galatasaray derbisi öncesinde moral buldu. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın, alınan sonuçtan memnun olduğu ifade edildi.

Dikkatini pazar günü oynanacak derbiye yoğunlaştıran deneyimli çalıştırıcının, analiz ekibinden geniş bir rapor istediği belirtildi. 

Sergen Yalçın'ın, gelecek rapor doğrultusunda hem görüntülü hem de sahada pratik yaparak rakibin tüm detaylarını oyuncularına anlatacağı öğrenildi.

Galatasaray'ın özellikle rakip yarı alanda yaptığı hızlı ve tek pas organizasyonlarını presle engellemeyi planlayan Beşiktaş, hücumda ise hızlı çıkışlar yapmaya çalışacak.

Defans hattında Welinton’un cezasından dolayı Montero ve Necip arasında seçim yapacak olan Beşiktaş teknik heyeti, kararını taktik çalışmaların ardından netleştirecek. Diğer yandan Nevzat Demir Tesisleri’nin dış dünyayla ilişkisi tamamen kesiliyor. 

Derbi öncesinde personel ve yönetim dışında tesislere kimse kabul edilmeyecek. Ayrıca yönetim, derbiden 1 gün önce oyuncularla görüşerek moral vermeye çalışacak. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, bu görüşmeden sonra derbiye özel prim açıklayacağı bildiriliyor.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz