Futbol

Beşiktaş'ta gündem Talisca

14 Aralık 2017 Perşembe 11:00 - Son Güncelleme 14 Aralık 2017 Perşembe 11:06

Beşiktaş’ın 2 yıllığına Benfica’dan kiraladığı Anderson Talisca siyah beyazlı camianın en çok tartıştığı isim haline geldi.

Teknik direktör Şenol Güneş’in son 2 lig maçında yedek kulübesine çektiği Talisca kupa maçında Manisaspor’a karşı etkisiz oyunu nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Avrupa maçlarında oldukça iyi bir performans göstermesine rağmen ligde bir türlü etkili olamayan Brezilyalı yıldızın rakiplerin kapalı savunma anlayışı nedeniyle takım arkadaşlarına dert yandığı öğrenildi.

Ligde 15 maçta 3 gol atıp sadece 2 asist kaydeden Talisca’nın bonservisinin alınıp alınmayacağı ise Beşiktaş yönetiminde de tartışma konusu oldu.

Öte yandan Portekiz basınında yer alan haberlere göre Lucas Moura ve Jonas transferlerini gerçekleştiremeyen Çin’in Beijing Guoan ekibi yeni hedef olarak bir başka Brezilyalı Talisca’yı belirledi.

Bu transfer için 20 milyon avroyu gözden çıkaran Çin ekibinin önündeki tek engel yıldız oyuncunun Beşiktaş’la olan kiralık sözleşmesi.

Çin’de normal sezon mart ayında başlarken, ocak döneminde yapılacak bir girişimde transfer için Beşiktaş’ın da onay vermesi gerekiyor.

Yıldız oyuncunun adı geçtiğimiz günlerde Serie (A) devi Roma ile de geçmişti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz