Futbol

Beşiktaş'ta iki ayrılık birden!

07 Ekim 2015 Çarşamba 00:06 - Son Güncelleme 07 Ekim 2015 Çarşamba 00:51

Siyah-beyazlı ekip, Gökhan Süzen ve Sezer Öztürk ile yollarını ayırdı.

Beşiktaş iki oyuncusuyla yollarını ayırdı. Kadroda yer bulamayan Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen'in sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi. 

Siyah-beyazlı kulüp, uzun süredir kadro dışı olan Sezer Öztürk ile Gökhan Süzen ile anlaşarak yollarını ayırdı.

Beşiktaş, sol bek mevkisinde görev yapan Gökhan Süzen'i 2013 yılının Ocak ayında 1.1 milyon Avro bonservis bedeli karşılığında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer etmişti. Bekleneni veremediği gerekçesiyle doğru dürüst forma şansı bulamayan 28 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Gaziantepspor'a kiralanmıştı.

Siyah-beyazlılar, Sezer Öztürk'ü ise 2013 Temmuz'unda 1.5 milyon Avro ödeyerek Fenerbahçe'den almıştı. Yılda 1 milyon Avro garanti para ödenen tecrübeli futbolcu, aynı yılın ekim ayında İbrahim Toraman'la yaptığı kavga ve özel yaşamındaki sorunlar nedeniyle gündem olmuştu.

Beşiktaş yönetimi, sezon başında iki futbolcuya da "kendinize kulüp bulun" demişti. Ancak iki futbolcu da bu sezon herhangi bir takımla anlaşmadı. 

"Şartları kulüp açıklayacak"

Bu arada iki oyuncunun da menajeriliğini yapan Özkan Doğan'dan konuya ilişkin açıklama geldi.

Doğan, "Beşiktaş Kulubü ile bir araya gelerek karşılıklı olarak sözleşmeyi feshedeceğiz. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Sözleşme fesih şartları kulüp tarafından açıklanacaktır. Ama her iki taraf da daha fazla mağdur olmayacak artık" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz